Home RuimteBadkamer Dé badkamermusthaves van 2022

Dé badkamermusthaves van 2022

Door bouwsuper
Dé badkamermusthaves van 2022

Anno 2022 bestaan er gigantisch veel mogelijkheden hoe je jouw badkamer kunt inrichten. Zo zijn er verschillende soorten badkamerstijlen, unieke badkamermeubels, accessoires en nog veel meer. Lees hier de vier musthaves van 2022 die absoluut niet mogen ontbreken in jouw badkamer.

Jouw eigen unieke badkamerstijl

Wanneer je in je badkamer een unieke uitstraling wilt creëren, kun je verschillende badkamerstijlen naar eigen smaak combineren. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke badkamer met contrasterende elementen, zoals kranen en waskommen in de industriële stijl. Ook kan er voor een moderne stijl in combinatie met landelijk worden gekozen. Deze mix zorgt voor veel lichte en natuurlijke elementen in de badkamer, waardoor je echt het vrije, landelijke gevoel krijgt.

Technische snufjes

Met alle innovaties op het gebied van technologie kunnen vernieuwingen in een badkamer eigenlijk niet uitblijven. Er bestaat een scala aan technische snufjes die jij kan verwerken in jouw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan speakers voor muziek en verstelbare ledverlichting, in iedere kleur in te stellen. Een ander voorbeeld is de sunshower, een warmtebron die, door middel van gedoseerd UV-licht, jouw lichaam voorziet van extra vitamine D tijdens het douchen.

Rustgevend groen

Rustgevend groen

In het verleden moest een badkamer vooral hygiëne en reinheid uitstralen en werden er veelal lichte elementen, zoals witte tegels en wit sanitair, toegepast. Tegenwoordig staat een badkamer vaak voor een plek waar je je compleet kunt terugtrekken en waar je een echt spa-gevoel kunt creëren. Daarom is het in 2022 een musthave om groen toe te voegen aan jouw badkamer. Planten stralen rust uit, zorgen voor zuurstof en zorgen voor een echt relaxed gevoel in jouw badkamer.

Aankleden met accessoires

Om jouw badkamer helemaal af te maken, kun je deze aankleden met verschillende accessoires en speciale elementen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld geurstokjes of plantjes in een nis in de badkamer. Kleed je badkamer aan met houten elementen, zoals een plank voor over jouw bad, waar je jouw glas wijn op kunt zetten wanneer je volledig relaxed een bad neemt. Door het toevoegen van (kleine) accessoires zorg je op een leuke manier voor een persoonlijke sfeer in jouw badkamer.

Alle trends in één badkamer

Lijken deze trends jou wel iets voor jouw eigen (nieuwe) badkamer, maar kan je er nog geen invulling aan geven, laat je dan adviseren door een specialist. Denk bijvoorbeeld aan Laurens Badkamers in Nijverdal. In een showroom met veel verschillende badkamerstijlen en ingebouwde elementen, kun je met gemak inspiratie opdoen voor jouw badkamer. Laat je adviseren en zij ontwerpen samen met jou jouw complete droombadkamer.

Related Posts