Home RuimteSlaapkamer Creëer jouw eigen moderne slaapkamer!

Creëer jouw eigen moderne slaapkamer!

Door bouwsuper
moderne slaapkamer

Het creëren van een prachtige moderne slaapkamer is niet zo moeilijk als je zou denken. Wat deze slaapkamers zo modern maakt zijn de frisse kleuren, de verlichting en de perfecte accessoires eromheen. Daarnaast is de slaapmaker ook meer dan gewoon een plek waar je elke avond in bed stapt. Het is dé ruimte waar je lekker tot rust kan komen na een lange dag en het dan ook de plek waar je je dag begint, reden genoeg om dus naast je kast en bed wat meer toe te voegen zodat je hier ook tot rust kan komen.  Graag zetten wij deze combinatie van tips voor je op een rijtje zodat ook jij straks in een moderne slaapkamer slaapt;

Kleur

Houdt het kleurenschema neutraal, dit zorgt namelijk voor een ontspannen en rustige sfeer. ga dus niet met vele verschillende kleuren werken zoals aan elke muur een ander kleurtje. Dit kan als een te drukke kamer overkomen wat zorgt voor een minder ontspannen sfeer.

Kleur in slaapkamer

Verlichting

Vaak worden er al snel grote lampen opgehangen in de slaapkamer, maar wanneer je voor meer sfeer wil zorgen in de slaapkamer is bijvoorbeeld een dimmer de ideale oplossing, deze zorgt dus voor meer sfeer en is makkelijk aan te passen.

Flexibiliteit

Wees uiteraard ook creatief in de slaapkamer, denk bijvoorbeeld aan een losse muur die de ruimtes tussen de slaapkamer en badkamer onderscheidt.

Warme omgeving

Natuurlijk komt de warmte niet alleen van de verwarming af, ook met je interieur creëer je zelf een warmere sfeer. zorg bijvoorbeeld voor een warmere vloer met vloerkleden, hang ‘warme’ foto’s of een schilderij aan de muur of zorg met leuke accessoires voor warmte.

Accessoires

Kies de accessoires voorzichtig en ga niet met allerlei verschillende accessoires te werk. Een accent of twee is vaak genoeg in een slaapkamer. Dit zorgt dan ook voor meer rust dan wanneer je slaapkamer helemaal vol staat met verschillende dingen.

accessoires slaapkamer

Schoonheid

Verlies niet het moderne gevoel van je slaapkamer door dat je lui bent,  houd de kamer dus schoon en fris bij. Wanneer je merkt van jezelf dat je een lui persoon bent zorg er dan voor dat je dit op tijd bijhoud zodat je dit niet eens in de zoveel tijd moet doen en er dan langer mee bezig bent. Dit gaat namelijk ten koste van jou en van je moderne slaapkamer.

‘vintage touch’

Met vintage items creëer je al snel een karakteristieke sfeer in de slaapkamer. Dit is dan ook de perfect plek om met persoonlijke herinneringen en souvenirs te decoreren.

Related Posts