Home Ruimte Heb jij deze bijzondere gadgets al in huis?

Heb jij deze bijzondere gadgets al in huis?

Door bouwsuper

Of het nou gaat om kleding, interieur of accessoires: veel trends komen op verschillende vlakken terug. Zo is het ook met gadgets! Elektronica en interieur is voor vele geen voor de hand liggende combinatie, maar hierdoor is hij niet minder verrassend. Heb je bijvoorbeeld wel eens nagedacht over de toepassing van LED’s, domotica of andere draadloze apparatuur in je interieur? Stuk voor stuk maken ze het dagelijks leven gemakkelijker, zuiniger of leuker, maar op de eerste plaats geven ze je woning een super moderne uitstraling. Het mooiste van alles is dat je geen expert hoeft te zijn of veel verstand hoeft te hebben van technische snufjes. De meeste toepassingen zijn direct na het uitpakken te gebruiken en komen met een praktische stap-voor-stap handleiding.

Licht en geluid

Beleving speelt in de huidige trends een steeds grotere rol. Dit zien we bijvoorbeeld terug in de winkelstraat! Hier wordt met digitale pashokjes slim gebruik gemaakt van nieuwe technieken. Je tovert je eigen interieur om tot een ware experience met bijvoorbeeld moderne LED-strips, voor een bijzondere sfeer.

Naast licht is ook geluid een ultieme sfeermaker. Met een Google Chromecast speel je eenvoudig door je hele woning muziek af. Zo geniet je in iedere kamer van je favoriete tunes. Met responsive LED-strips sluiten de twee feilloos op elkaar aan. Deze speciale verlichting reageert op de tonen en zorgt voor een subtiele verandering in kleur en intensiteit.

Sfeer

Verlichting kan een sfeer maken of breken. Zo heeft fel TL-licht een compleet ander effect dan gedimd warm licht. Qua lampen zijn geometrische vormen en natuurlijke materialen helemaal hot. Donkerblauw, donkergroen, zwart en aardetinten zien we veel terug. Geef er een moderne draai aan door te kiezen voor energiezuinige LED-lampen! Deze hebben hetzelfde effect als traditionele spaar- en gloeilampen, maar zijn vele malen duurzamer. Bovendien zijn ze verkrijgbaar met allerlei leuke extra’s, zoals een ingebouwde Bluetooth speaker of een WiFi-versterker. Zo voorzie je iedere kamer draadloos van muziek of razendsnel internet.

Een goed woordje

LED-letterboarden, neon signs, prikborden, pegboards: er zijn heel veel manieren om wanden te voorzien van een mooie quote. Het leuke is dat je met deze opties keer op keer een nieuwe tekst ophangt door zelf leuke kaarten te ontwerpen of letters uit te printen. Ook je gadgets voorzie je eenvoudig van je favoriete quote of songtekst. Bijvoorbeeld door een uniek telefoonhoesje te ontwerpen of je huidige cover te versieren met leuke plakletters.

Mix ‘nd match

Al je gadgets pas je eenvoudig aan op je inrichting. Kies bijvoorbeeld voor een bijpassende iPad Pro 10.5 hoes of beschermende cover voor je e-reader. Ook voor je Macbook of laptop zijn er diverse accessoires beschikbaar. Een bijzondere Bluetooth speaker van hout, een stoere dock of een draadloos toetsenbord van bamboo. Helemaal van dit moment en super praktisch!

Persoonlijke draai

De inrichting van je woning zegt veel over je persoonlijkheid. Ben je een opgeruimd type of laat je al je selfie sticks ronddwalen? Romantisch of juist modern? Wat je stijl ook is, met een persoonlijke afdruk of canvas op glas maak je je woning nog persoonlijker. Met een mini-projector wissel je eenvoudig de foto af die getoond wordt en maak je bijvoorbeeld een diashow van je eigen Instagram feed! Een leuk alternatief voor een digitale wissellijst of print aan de muur. Ga je liever voor een definitievere optie? Kijk dan eens naar de mogelijkheid voor fotobehang.

Hoe maak jij gebruik van technologie in je interieur?

Related Posts