Home Wonen 6 creatieve ideeën met magneetverf

6 creatieve ideeën met magneetverf

Door Marieke
Magneetverf

Met schoolbordverf kun je ontzettend veel leuke dingen doen. Laatst plaatsten we al een artikel op bouwsuper.nl met 8 creatieve ideeën met schoolbordverf. Maar naast schoolbordverf is er ook magneetverf verkrijgbaar. Daarmee kun je een stuk muur verven en er met magneten iets ophangen. Op deze manier kun je een bijvoorbeeld een memobord maken. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. In dit artikelen laten we je 6 creatieve ideeën met magneetverf zien.

Stenen verven met magneetverf

Schilder een aantal stenen met magneetverf en maak er een leuk bouwwerkje van door de stenen op elkaar te plakken. Daarmee heb je een leuk kunstwerkje voor op je bureau waaraan je je paperclips kunt hangen.

Magneetstrip in je badkamer

Schilder in je badkamer een strook met magneetverf, of verf een houten latje en hang deze in je badkamer op. Ideaal om al je schuifspeldjes, nagelknippers, nagelschaartjes, pincetten etc. een te hangen. En zo raak je ze ook niet meer kwijt. En herken je het dat je nagelschaartjes en pincetten altijd kwijt bent in je toilettas omdat het naar de bodem zakt? Verf een kleiner plaatje met magneet verf en bevestig daarna je pincetten, nagelschaartjes, etc. Op deze manier kun je het makkelijker terugvinden in je toilettas.

Schaakbord of dambord

Maak je eigen schaakbord of dambord met magneetverf en magneten. Dit kan op een muur, maar bijvoorbeeld ook op een Lack-tafeltje van de Ikea. Ga jij winnen?

Kruidenrek

Puilen jouw keukenkastjes ook zo uit met alle verschillende soorten en maten kruidenpotjes? Deze wandrek voor al je kruiden is de oplossing. Verf een gedeelte van een muur, of een houten plank met magneetverf en hang daar magneetpotjes waarin je kruiden zitten tegenaan. Het ziet er ook nog eens leuk uit!

Make-up lijst

Een verzamelplek voor al je make-up. Schilder de binnenkant van een prachtige lijst met magneetverf. Plak aan de achterkant van je make-up-spullen een magnetisch plakbandje en hang het in je magneetlijst! En nu nog een mooi plekje zoeken voor je lijst.

Autoweg

Deze autoweg is op de muur geschilderd met magneet verf. Als je dan op de onderkant van een autootje een magneetplakbandje plakt, dan blijven de autootjes aan je muur zitten. Daarmee creëer je een erg leuke jongenskamer.

Voor nog meer creatieve ideeën met magneetverf

Op Pinterest hebben we nog veel meer creatieve ideeën met magneetverf verzameld. Neem gerust een kijkje en doe er je voordeel mee!

Related Posts