Home Klustips 4 opties voor een tijdelijke opslagplaats tijdens een verbouwing

4 opties voor een tijdelijke opslagplaats tijdens een verbouwing

Door bouwsuper
Verbouwing

Als je aan het verbouwen bent, is het prettig als je een ruimte hebt waar je tijdelijk je spullen kwijt kunt. Het is vervelend als je je spullen tijdens een verbouwing in de slaapkamer moet zetten of dat de spullen beschadigen tijdens de verbouwing. Ga op zoek naar een alternatief! Hieronder 4 voor je op een rijtje.

Verplaats het naar de buren

Het fijnste is om niet te ver te hoeven reizen met jouw inboedel. Wat dacht je van je spullen bij de buren op te slaan tijdens de verbouwing? Van groot belang is dan natuurlijk wel dat je goed contact hebt met de buurman en dat de mogelijkheden er zijn. Vinden je buren het geen probleem, dan is dit een supergoed idee. Mocht je familie in de buurt hebben wonen, dan kun je ook aan hen vragen of je daar spullen kunt neerzetten. Dan kun jij je even helemaal focussen op de verbouwing. Vermeld wel even de duur van de verbouwing erbij.

Het huren van een ruimte

Een andere optie is een ruimte huren waar je je spullen kwijt kan. Huur bijvoorbeeld een box waar genoeg plek is voor al je spullen. Zorg wel dat je een ruimte huurt die groot genoeg is om de inboedel kwijt te kunnen. Daarnaast moet je ook vervoer regelen. Het is dus vrij kostbaar, maar zeker ook een passende oplossing.

Opslagruimte

Het huren van een tent

Je kunt ook kiezen voor tentenverhuur. Dit is misschien geen gebruikelijke methode, maar zeker wel de overweging waard. Heb jij een tuin, dan zet jij je spullen eenvoudig in de tuin gedurende de verbouwing. Want, als het gaat regenen, dan bestaat er de kans dat je spullen kapotgaan. Daarom is tenten verkoop zeker de ideale oplossing. Met je spullen in de tent weet je zeker dat de regen jouw spullen niet kapotmaakt. Het goedkope alternatief! Op internet vind je diverse organisaties die deze oplossingen aanbieden.

Korte termijn oplossing

Een korte termijn oplossing voor de opslag van bijvoorbeeld een deel van je inboedel is door dit in de tuin op te slaan. Zo kun je bijvoorbeeld meubels in de tuin zetten en hierover heen een groot zeil te plaatsen. Deze zeilen kunnen worden aangeschaft bij de lokale bouwmarkt. Echter is dit geen lange termijn oplossing aangezien sommige meubels slecht te vocht kunnen. Dit kun je wel doen wanneer de binnenkant van je huis geschilderd wordt en de inboedel moet tijdelijk weg.

Related Posts