Home RuimteBuiten 4 mooie vuurtafels

4 mooie vuurtafels

Door Judith

De vuurtafel is de nieuwste rage in buitenmeubels. Het is een tafel die gebruikt kan worden als koffietafel, maar met een bijzondere eigenschap: je kunt er een vuurtje in laten branden. De vuurtafel is dus eigenlijk een soort super-de-luxe vuurkorf, die zorgt voor een heerlijke sfeer in de tuin. Ben jij op zoek naar een vuurtafel voor jouw tuin? Dan mag je deze 4 mooie vuurtafels van Tuinmeubelshop.nl niet missen!

1. Vuurtafel Basic

Vuurtafel Basic is een simpel model. Het is precies wat een vuurtafel is: een mooie vurenhouten tafel met in het midden een brander met lavasteen. Als het vuur niet brandt, ziet de tafel er al prachtig uit. En wanneer het vuur aangestoken wordt, wordt het helemaal gezellig in je tuin! Deze tuintafel is gemaakt van grove vurenhouten planken die zijn afgewerkt met een greywash.

2. Hardhouten vuurtafel Excellent

Vuurtafel Excellent is net een slagje chiquer uitgevoerd dan de Basic. Deze vuurtafel is gemaakt van strak hardhout en heeft een moderne look. Deze vuurtafel is gemaakt van een houtsoort die geen behandeling nodig heeft en een bijzonder lange levensduur heeft.

3. Staal en hout: vuurtafel River

River is een bijzondere vuurtafel. Hij is samengesteld uit twee materialen. De randen zijn gemaakt van gepoedercoat staal, dan goed bestand is tegen het weer. Het staal zal heel langzaam gaan roesten en daarbij prachtig verouderen. Het hout is Cumaru, een prachtige houtsoort uit Indonesië. Je kunt deze tafel het hele jaar door met een gerust hart buiten laten staan.

4. Vuurtafel Sky: strak aluminium

De metalen vuurtafel Sky heeft een gave industriële uitstraling. De tafel is bewerkt met een poedercoating, die zorgt dat het metaal bestand is tegen het vocht van buiten. Wel zal de tafel na verloop van tijd langzaam gaan roesten, maar dat komt de looks alleen maar ten goede. De tafel is ontzettend duurzaam en gaat jarenlang mee zonder onderhoud.

Net als een buitenhaard is ook de vuurtafel bezig aan een flinke opmars. Een comfortabel warm vuurtje is namelijk heerlijk, zeker in Nederland. Zelfs in de zomer zijn de avonden vaak best kil zonder vuur. Bovendien geeft vuur niet alleen warmte, maar ook gezelligheid in je tuin of op je terras. Wil jij genieten van een veilig en gezellig vuur in je tuin? Dan zijn deze vuurtafels een prima idee! Zo zorg je zelf voor een warm winterterras.

Related Posts