Home Klustips 4 manieren om sneller aan voldoende geld te komen voor je verbouwing

4 manieren om sneller aan voldoende geld te komen voor je verbouwing

Door bouwsuper
4 manieren om sneller aan voldoende geld te komen voor je verbouwing

De wens om je huis te verbouwen kan verschillende redenen hebben. Misschien heb je een huis gekocht en wil je daar aanpassingen aan maken, misschien krijg je gezinsuitbreiding, misschien wil je je woning levensloopbestendig maken of misschien ben je zelfs wel gewoon een beetje uitgekeken op hoe je woning er nu bij ligt. Allemaal goede redenen om te verbouwen, maar daar is natuurlijk wel geld voor nodig. We bespreken vier manieren om sneller aan voldoende geld te komen voor je verbouwing.

Lening

Heb je geen geduld of is er haast geboden bij je verbouwing, dan kun je natuurlijk een lening proberen te krijgen. Natuurlijk moet je je wel realiseren dat je ook een terugbetaalverplichting aangaat en dat geld lenen geld kost in de vorm van rente. Als je zo snel mogelijk van start wilt gaan, zijn er gelukkig aanbieders die snel lenen zonder al te veel rompslomp en wachttijd mogelijk maken.

Cryptovaluta

Beleggen in aandelen is niet erg laagdrempelig, maar beleggen in cryptovaluta is een stuk overzichtelijker. Veel mensen geloven niet echt in virtuele munten, maar juist omdat het vertrouwen stukje bij beetje groeit, kun je nog een slag slaan op de markt van cryptovaluta. Het ligt in de lijn der verwachting dat verschillende cryptovaluta, zoals Ripple en Litecoin, de komende tijd in waarde zullen stijgen. Investeer je nu in de juiste cryptovaluta, dan is er dus een reële kans dat je je geld in relatief korte tijd kunt zien groeien. Zo komt je verbouwing sneller dichterbij.

Streng zijn voor jezelf

Wil je geen lening afsluiten maar ook geen risico’s nemen met je geld? Dat is begrijpelijk, want met een lening kost je verbouwing dankzij de rente meer dan nodig en bij het beleggen in cryptovaluta loop je het risico dat je inleg juist minder waard wordt. Het enige dat je dan rest is sneller sparen, en dat betekent dat je streng moet zijn voor jezelf. Je moet dan tot aan je verbouwing zo weinig mogelijk geld proberen uit te geven aan zaken die niet noodzakelijk zijn. Geen uitjes dus, niet shoppen en niet jezelf of een ander verwennen. Zo blijft er meer geld over dat je uiteindelijk in je verbouwing kunt steken.

Manieren om sneller aan voldoende geld te komen voor je verbouwing

Handig besparen

Niet elke besparing hoeft per se pijn te doen. Kijk ook eens goed rond of je voor je vaste lasten bij andere aanbieders niet goedkoper uit kunt zijn. Neem een nieuwe energieaanbieder die goedkoper is en waar je een welkomstkorting krijgt. Ga op zoek naar goedkopere verzekeringen. Zoek naar de goedkoopste optie voor internet en televisie. Neem een goedkoop sim only abonnement voor je mobiele telefoon. Met al deze zaken kun je besparen op je uitgaven.

Houd er natuurlijk rekening mee dat een verbouwing zelden goedkoper uitvalt dan gepland, en vaak juist duurder. Zorg dat je voldoende budget hebt om ook tegenvaller op te vangen, zodat je verbouwing niet halverwege stil komt te liggen.

Related Posts